Musica Mundi Zomereditie thema "Water"

za 30 jun 10:00 - 19:00

Beschrijving

Koorworkshop met muziek uit verschillende windstreken met als verbindend thema water. Net als bij voorgaande edities van Musica Mundi zingen we meerstemmige (eenvoudige) koormuziek, maar ook een selectie eenstemmige liederen over water. Let wel: het is geen shantykoormuziek! Zangers van verschillend niveau kunnen aan de workshop deelnemen, maar het aantal plaatsen is dit keer beperkt in verband met de afsluitende vaartocht. Dus wie het eerst komt….
De workshop vindt plaats hartje centrum Amersfoort in de theaterzaal van “Scholen in de kunst” vierde verdieping van het Eemhuis, een prachtige nieuwe plek, waar ook de bijzondere bibliotheek is ondergebracht. Vanuit het gebouw heb je een mooi uitzicht over de historische binnenstad.
Om 15.00 uur wordt het programma in het Eemhuis afgesloten en verplaatsen we ons naar de Onze lieve vrouwentoren, het kadastraal middelpunt van Nederland, waar we een generale repetitie hebben met de ingestudeerde stukken.
Tussen 17.00 en 19.00 uur, maken we een uitgebreide boottocht met de waterlijn. We varen al zingend door het historische centrum , maar gaan ook een stukje het centrum uit de beek op. Voor een drankje en een hapje op de boot wordt gezorgd.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info