Musical Aladdin (StarsOnStage-Festival)

vr 16 jun 20:00 - 21:30

Beschrijving

De leerlingen van StarsOnStage presenteren zich tijdens ons Festival. Onze musicalgroep Teenstage (10-16 jr) laten het beste van zichzelf zien tijdens hun eindvoorstelling van de musical Aladdin!

De dappere en slimme straatjongen Aladdin neemt je mee naar de mysterieuze wereld van duizend-en-één-nacht. Hij droomt van rijkdom en een prachtig paleis. Wanneer hij ook nog eens hals over kop verliefd wordt op prinses Jasmine wil hij niets anders meer dan met haar trouwen. Ondertussen heeft de sluwe grootvizier Jafar zijn oog laten vallen op een wonderlamp die diep verborgen ligt in de Grot der Wonderen. Om deze lamp bemachtigen moet je echter een zuiver geweten hebben. Aladdin is zo iemand. Met een list wordt Aladdin de grot ingelokt en het lukt hem uiteindelijk om de wonderlamp te veroveren. De bijdehante geest uit de wonderlamp krijgt hij er gratis bij. Aladdin’s grootste wens gaat in vervulling: hij verandert in een rijke prins. Jafar laat het er echter niet bij zitten. Zal het Aladdin lukken om het hart van Jasmine te winnen en voorgoed af te rekenen met Jafar?

Deze musicalvoorstelling valt binnen het StarsOnStage – Festival van woensdag 14 t/m zondag 25 juni.

Individuele deelnemers

De leerlingen van onze musicalgroep Teenstage (10-16 jr) laten het beste van zichzelf zien tijdens hun eindvoorstelling van de musical Aladdin!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info