Musical Hairspray & Revue Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen

za 16 jun 19:00 - 21:00
zo 17 jun 14:00 - 16:00
zo 17 jun 16:30 - 18:30

Beschrijving

De musicalafdeling van Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen viert tienjarig jubileum met swingende voorstelling!

De musicalafdeling van de Muziek- en Dansschool Amstelveen groeit en bloeit al tien jaar en dat wordt deze zomer gevierd met de swingende voorstelling Hairspray op 16 en 17 juni!

Na het grote succes van de voorstelling Legally Blond van vorig jaar, mogen de leerlingen dit jaar zowel op zaterdagavond als zondagmiddag optreden en worden er dit jaar 3 voorstelling gespeeld! Op zaterdagavond wordt de voorstelling extra feestelijk aangekleed met een aantal surprise acts, die we natuurlijk niet mogen verklappen.

De musical Hairspray speelt zich af in het jaar 1962. Tracy Turnblad, een groot meisje met een groot kapsel en een nog groter hart, heeft maar 1 passie: dansen! Als ze een plek verovert in the Corny Collins Show wordt haar droom werkelijkheid! Maar haar moeder is het totaal niet eens met de transformatie van outsider naar idool. Zal het haar lukken om de koningin van de show te verslaan en het hart van hunk Link Larkin te veroveren?

Wil je 19 jonge talenten zien stralen in Hairspray en genieten van een swingend revue door onze musical- en toneelleerlingen?
Koop dan kaarten voor deze spetterende voorstelling via de website van de Schouwburg Amstelveen.

Individuele deelnemers

De musicalafdeling van Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen

Meer info

Bezoek deze website voor meer info