Muziek op de Gracht

za 16 jun 11:00 - 17:00

Beschrijving

Muziekvereniging Soli Zaandam organiseert op zaterdag 16 juni Muziek op de Gracht. Tijdens dit evenement kun je genieten van verschillende muziekverenigingen in de muziekkoepel op de Gedempte Gracht in Zaandam. Aanvang is 11.00 uur en entree is gratis.

Naast het beluisteren en bekijken van de verschillende orkesten is er de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over de muziekverenigingen en muziek maken in het algemeen. Je kunt zelfs een paar eerste noten spelen op een instrument.

Met het muzikale evenement hoopt Soli dat er meer bekendheid komt voor de mogelijkheden om muziek te maken in de Zaanstreek: “Over de hele Zaanstreek zijn verschillende muziekverenigingen die nauw samenwerken in het HaFaBra Initiatief. We hopen dat vooral de jeugd aangesproken wordt en komt kennismaken bij een muziekvereniging.”

Muziek op de Gracht is van 11.00 tot 17.00 uur gratis te bezoeken bij de Muziekkoepel aan de Gedempte Gracht in Zaandam. Dit evenement wordt samen met Iktoon de Zaanstreek georganiseerd. Iktoon de Zaanstreek is het amateurkunstevenement van FluXus in de maanden mei en juni. Meer info: www.solizaandam.nl en www.iktoonzaanstreek.nl

Meer info

Bezoek deze website voor meer info