Muziek Zonder Grenzen

zo 11 jun 14:00

Beschrijving

In de muzikale wereld bestaat er een continent dat ouder is dan de liedjes die de dagen en nachten vullen van de gemiddelde radioluisteraar, maar dat jonger is dan de uitgestrekte velden van de klassieke muziek. Het is een continent dat geen geografische etiket verdraagt en toch wonen alle muzikale invloeden er samen. Ze botsen met elkaar en koesteren de verschillen, ze dansen en verstillen, ze beĆÆnvloeden elkaar en behouden elk hun eigenheid.
In een tijd van wereldwijde verharding en polarisatie nemen de Koninklijke Harmonie St-Odrada uit Mol-Millegem (BE) en Harmonie Juliana uit Waalre (NL) u mee op hun muzikale reis zonder grenzen.
Op deze reis is alles en iedereen gelijkwaardig; Belgische en Nederlandse muzikanten concerteren samen onder leiding van dirigent Marc Dufour en brengen prachtige muziek uit Groot-Brittanniƫ. Op het programma staan oa de First Suite van Gustav Holst en Suite from Hymn of the Highlands van Philip Sparke, maar ook muziek van The Beatles zal zeker niet ontbreken.

Kaarten via www.hofnar.nl, telefonisch via +31-40-2074010 of aan de balie van Theater De Hofnar (ma t/m vr van 8.30 tot 17.30 en op zaterdag van 15.00 tot 17.00 uur)