Muziekcafé

zo 24 jun 13:30 - 17:00

Beschrijving

Het Kunstencentrum Venlo organiseert op zondag 24 juni in samenwerking met Domani Het Muziekcafé. Dit nieuwe open podium voor akoestische muziek in de inspirerende ambiance van Domani start om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

In de popmuziek zijn de klanken van de (elektrische) gitaar niet weg te denken om het grote publiek te vermaken. Hiernaast is er ook een ander repertoire, waaronder klassiek, fingerstyle, jazz en flamenco. Dit repertoire willen wij met Het Muziekcafé graag in de schijnwerpers zetten. Het Muziekcafé is een plek waar beoefenaars en liefhebbers van de akoestische muziekinstrumenten elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Of het nu gitaar, viool, percussie, sigarenkistjesgitaar of contrabas betreft, iedereen die wil komen spelen is van harte welkom bij Domani. Het is ook mogelijk om als toeschouwer te komen luisteren onder het genot van een drankje. Het podium is bedoeld voor akoestische muziekinstrumenten – solo, of in combinatie met andere instrumenten.

Programma
De plaatsing wordt gedaan op volgorde van aanmeldingen. Als bij aanmelding het gewenste blok reeds vol is, wordt geprobeerd om de deelnemer in een ander blok te plaatsen.

13:30 – 15:00 Blok 1 (max 12 deelnemers)

15:00 – 15:30 Pauze

15:30 – 17:00 Blok 2 (max 12 deelnemers)

Doe mee!
Het Muziekcafé is laagdrempelig met weinig protocol en gratis toegang. Deelnemers schrijven bij binnenkomst hun naam op het krijtbord. In deze volgorde komen de artiesten op het podium. Per set kunnen maximaal drie nummers gespeeld worden. Een kleine geluidsinstallatie en een piano zijn aanwezig. Wil je meedoen? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar onze gitaardocent Paul Gisberts via: pgisberts@kunstencentrumvenlo.nl

Individuele deelnemers

Kunstencentrum Venlo
Domani – Podium voor morgen

Meer info

Bezoek deze website voor meer info