Muziekconcours Amstelveen

za 29 jun 10:00 - 18:00
zo 30 jun 10:00 - 18:00
  • Muziek
  • Gratis
  • Stadsplein 99
    1181 ZM Amstelveen
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Dit jaar organiseert Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen op 29 en 30 juni alweer het achtste Muziekconcours Amstelveen voor alle violisten, cellisten tot en met 13 jaar en pianisten tot en met 18 jaar die les hebben in de Randstad. Doel van het concours is het enthousiasme van jonge musici te vergroten en hen te motiveren zich verder te ontwikkelen. Houd jij van piano-, viool- of cellospelen en treed je graag op? Volg deze link voor meer informatie en schrijf je voor 1 juni in.

Het concours is voor alle violisten, cellisten tot en met 13 jaar en pianisten tot en met 18 jaar die les hebben in de Randstad (op een muziekschool of privé). Doel van het concours is het enthousiasme van jonge musici te vergroten en hen te motiveren zich verder te ontwikkelen.

Ook het juryrapport is erop gericht om de ontwikkeling van de jonge musicus te stimuleren. Er is voor elke deelnemer een prijs, van eervolle vermeldingen tot en met de 1e prijs.

Het concours is voor alle fans en publiek gratis toegankelijk en vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 juni tussen 10.00 en 17.00 uur in de Zonnesteinzaal van Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen, Stadsplein 99.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info