Muziekmarathon CMH

za 16 jun 09:30 - 21:30

Beschrijving

Op zaterdag 16 juni a.s. houdt De Christelijke Muziekvereniging te Hattem een Muziekmarathon bij het repetitiegebouw De Notenhof aan de Sparrenlaan 3a. Het doel van deze dag is om geld in te zamelen voor nieuwe instrumenten voor de jeugd. Om 09.30 uur wordt dit muziekfestijn geopend worden door burgemeester Wiggers! De hele dag door zijn er optredens van de diverse orkesten van de vereniging en tussendoor zullen er allerlei kleinere ensembles, groepjes en individuen muziek maken.

Natuurlijk is er ook van alles te eten en te drinken. Je kunt lekker op het terras gaan zitten en zal er voor de kleinere fans een springkussen zijn. Speciaal voor de kinderen is er ook een muziekworkshop o.l.v. dirigent Carlo Balemans.

Er is ook een open repetitie waarbij iedereen die een instrument bespeelt een keertje mee kan spelen met het A-orkest van de CMH.

Wil je zelf bepalen wat het A-orkest die dag gaat spelen? Voor €100,- kun je een bedrijf een muziekstuk laten sponsoren, dat op deze dag dan wordt gespeeld. Via deze link kun je een keuze maken welke nummers er zijn: https://www.arrangementenparade.nl/winkel/?startPDF=Catalogus+in+PDF. Een keuze gemaakt? Dan kun je het nummer mailen naar info@cmhattem.nl en krijg je meer informatie.

Tussendoor wordt er vaak aan het Rad van Fortuin gedraaid, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De dag is om 21.30 uur afgelopen. Vanaf 21.00 uur zal er een spetterend muzikaal slotakkoord verzorgd worden.

Informatie over het definitieve programma van deze dag zal de week voorafgaande aan dit evenement bekend worden. Informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van de CMH en het evenement CMH Muziekmarathon.

Individuele deelnemers

Alle leden van de CMH

Meer info

Bezoek deze website voor meer info