Muziekvereniging Klarenbeek met Charly Luske - Rhythm of the Proms

za 22 jun 20:00 - 23:00

Beschrijving

Muziekvereniging Klarenbeek (MVK) bestaat in 2019 maar liefst 111 jaar en viert dit groots met het “Rhythm of the Proms” concert in schouwburg Orpheus. Een spetterende muzikale avond waarin pop en klassiek op diverse manieren samenkomen. Een avond vol muziek, zang en dans, voor jong en oud!

Speciaal voor deze avond wordt het voltallige harmonieorkest, bestaande uit ruim 60 muzikanten, op diverse manieren aangevuld. Wat kun je allemaal verwachten?

Aan het orkest wordt een combo toegevoegd, bestaande uit een gitarist, basgitarist, toetsenist en drummer. Er wordt medewerking verleend door een dansgroep van Studio DanZo. Ook het kinderkoor van MVK zal zijn opwachting maken en uiteraard zullen ook solisten deze avond niet ontbreken. En voor het eerst in haar 111-jarig bestaan zal MVK optreden samen met een DJ. Deze primeur mag je niet missen!

Speciale gast deze avond is Charly Luske, bekend van TV en diverse musicals. Hij zingt deze avond meerdere nummers, natuurlijk ook een aantal samen met ons orkest!

Een tipje van de sluier…

Je gaat 22 juni genieten van muziek uit diverse genres. Wat te denken van de meeslepende filmmuziek uit “Once Upon A Time In The West” of een medley van de bij iedereen bekende Engelse rockgroep “Queen”. Ook hoor je muziek uit de bekende musical “West Side Story” en een medley van “Deep Purple”. Voor het optreden met de DJ heeft MVK speciaal voor deze avond een nummer van de wereldberoemde DJ Avicii laten arrangeren.

Individuele deelnemers

Charley Luske
Muziekvereniging Klarenbeek
DanZo

Meer info

Bezoek deze website voor meer info