Nederlandse Breakdance League 2017 - Eindhoven

zo 18 jun 11:00 - 18:00

Beschrijving

**NBL Challenger Event | EINDHOVEN**

Het vijfde NBL Challenger Event van NBL 2017 en laatste om je nog te kwalificeren voor de Grand Slam wordt gehouden in Eindhoven!
Dit Challenger Event wordt georganiseerd tijdens het E-MOVES Urban Culture Festival en op dezelfde dag als World B-Boy Classic!! Je kan deze dag aan beide kids battles mee doen.

The Floor is Yours
Het Jeugdcultuurfonds is samen met Mad Skills – dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports – een dansactie gestart om meer kinderen de kans te geven te dansen en deel uit te maken van een groep waar het gaat om het maken van plezier en vrienden. Een plek waar iedereen welkom is, of je nu wel of niet kunt dansen. The Floor ging op 1 april jl. in vijf steden van start. Groningen, Weert, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.

In Groningen startte in de eerste week van april een serie van tien lessen met danscoach Lucas Winkel, bekend uit de urban dans scene en alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar konden meedoen! De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dans. De kosten voor de hele serie danslessen bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdcultuurfonds.

Mee naar de battle!
Onderdeel van The Floor is Yours zijn vijf dancebattles van de Nederlandse Breakdance League in Utrecht, Rotterdam, Weert, en Groningen. Hier maken de deelnemers kennis met het wedstrijdelement van breakdance. Deelname mag, niets is verplicht. Het project eindigt op EMOVES, het Urban Culture festival in Eindhoven op 18 juni. De kinderen maken dan kennis met alle onderdelen van urban culture en kunnen dé internationale breakdance wedstrijd, de World Bboy Classic Final, bijwonen!

LINE UP – Eindhoven
Host: Machete
DJ: Jurrie Jay
Jury: Thalisa / Robert Villedieu / Carlos / BBoy Gun

ADRES
Effenaar
Dommelstraat 2, Eindhoven

ENTREE
– WBC+NBL ticket: http://worldbboyclassic.com/tickets
> Met een WBC ticket heb je automatisch toegang tot NBL

– NBL
Leden: € 5,-
Bezoeker: € 7,50
Deelnemer + Lidmaatschap 2017: € 15,-
Los lidmaatschap 2017: € 10,-
Deelnemer The Floor is Yours: gratis toegang

Kwalificatie NBL Master Event:
Zondag 25 juni – NBL Grand Slam, Parkpop Den Haag

Individuele deelnemers

ENTREE
– WBC+NBL ticket: http://worldbboyclassic.com/tickets
> Met een WBC ticket heb je automatisch toegang tot NBL

– NBL
Leden: € 5,-
Bezoeker: € 7,50
Deelnemer + Lidmaatschap 2017: € 15,-
Los lidmaatschap 2017: € 10,-
Deelnemer The Floor is Yours: gratis toegang

Meer info

Bezoek deze website voor meer info