Nederlandse Breakdance League 2017 - Rotterdam

zo 4 jun 11:00 - 18:00

Beschrijving

The Floor is Yours en het NBL challenger event in Rotterdam op zondag 04 juni 2017.
Het Jeugdcultuurfonds is samen met Mad Skills – dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports – een dansactie gestart om meer kinderen de kans te geven te dansen en deel uit te maken van een groep waar het gaat om het maken van plezier en vrienden. Een plek waar iedereen welkom is, of je nu wel of niet kunt dansen. The Floor ging op 1 april jl. in vijf steden van start. Groningen, Weert, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.

In Rotterdam startte in de eerste week van april een serie van tien lessen met danscoach Chris Steijlen , bekend uit de urban dans scene en alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar konden meedoen! De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dans. De kosten voor de hele serie danslessen bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdcultuurfonds.

Mee naar de battle!
Onderdeel van The Floor is Yours zijn vijf dancebattles van de Nederlandse Breakdance League in Utrecht, Rotterdam, Weert, en Groningen. Hier maken de deelnemers kennis met het wedstrijdelement van breakdance. Deelname mag, niets is verplicht. Het project eindigt op EMOVES, het Urban Culture festival in Eindhoven op 18 juni. De kinderen maken dan kennis met alle onderdelen van urban culture en kunnen dé internationale breakdance wedstrijd, de World Bboy Classic Final, bijwonen!

Op zondag 4 juni aanstaande zal het event in Rotterdam plaatsvinden. Alle breakdancers uit heel Nederland zullen dan tegen elkaar battelen en de deelnemers van The Floor is Yours zullen daar ook aanwezig zijn. Iedereen is welkom!

Line up:
Host: Machete
DJ’s: Cutnice / Rebel No1
Jury: Shane / Willy / Duzk / Carlos

Adres:
Theater Zuidplein
Zuidplein 60-64, Rotterdam

Entree:
Normale bezoeker: 7,50euro
Deelnemer + Lidmaatschap 2017: 15euro
Los lidmaatschap 2017: 10euro
Deelnemers aan The Floor is Yours; gratis toegang

Finale;
Zondag 18 juni – Effenaar – Eindhoven

Individuele deelnemers

Leden: €5,-
Normale bezoeker: €7,50
Deelnemer + Lidmaatschap 2017: €15,-
Los lidmaatschap 2017: €10,-
Deelnemer Jeugdcultuurfonds – The Floor is Yours : gratis toegang

Meer info

Bezoek deze website voor meer info