Ons Dorp Live

za 17 jun 19:30 - 22:00
  • Muziek , Dans
  • Sint Jansgildestraat 65a
    7037AW Beek
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Het bruist zaterdag 17 juni van de activiteiten op en rond het dorpspein van Beek! Vanaf half 10 gaan er diverse wedstrijden van het NK Wielrennen over de Sint Jansgildestraat heen op weg naar het beklimmen van de Peeskesbult, midgetgolfbaan ‘De Korenbloem’ bestaat 50 jaar en viert deze middag feest en iedereen is van harte uitgenodigd voor het unieke Ons Dorp Live!

Kom genieten van een avondvullend muziekprogramma met optredens van vele Beekse en Loerbeekse sterren. Zowel de harmonie als de percussiegroep geven spetterende optredens samen met gymnastiekvereniging ’t Peeske, dansvereniging Let’s Dance en opleidingsorkest ROOM. Ook betreden drie prominente dorpsgenoten het Maestro-podium om het orkest te dirigeren. Wie brengt Volharding tot ongekende muzikale hoogte? Na deze muzikale happening zal de DJ het feest nog even voortzetten en kunnen de voetjes van de vloer.

Ons Dorp Live vindt zaterdag 17 juni plaats op het terrein van midgetgolfbaan ┬┤De Korenbloem┬┤. Aanvang conert: 19.30 uur.

Individuele deelnemers

Muziekvereniging Volharding Beek
Gymnastiekvereniging ’t Peeske
Dansvereniging Let’s Dance
Regionaal OpleidingsOrkest Montferland

Meer info

Bezoek deze website voor meer info