Ontdek jouw Vijftig Tinten Groen, drie dagen buitenschilderen

zo 3 jun 10:00 - 16:00
ma 4 jun 10:00 - 16:00
di 5 jun 10:00 - 20:00

Beschrijving

Ontdek jouw 50 tinten groen (buitenschilderen)

In de zomer van 2018 kun je weer meeschilderen, en je eigen tinten groen ontdekken. Er wordt buiten geschilderd, en ook bij regen gaat het door.

Het idee: samen buiten schilderen, voor beginners en gevorderden, onder begeleiding van twee kunstenaars: Helma Broekhof en Joke Postma.

Drie dagen, met drie maal ontvangst met koffie en op de derde dag een uitgebreide werkbespreking met borrel, en als afsluiting een heerlijk aspergediner. Je neemt zelf je lunch mee en zorgt zelf voor materiaal en ezel.

Begeleiding: we gaan dit jaar twee keer les geven: op zondag geeft Helma een les realistisch schilderen, op maandag geeft Joke een les abstract(er) schilderen. De lessen zijn in de morgen, na de lunch kun je verder werken of vrij werken. De dinsdag kun je je werk afmaken of vrij werken. Om 16.00 uur is er dan de werkbespreking. Je kunt meedoen aan een of beide lessen of voor jezelf werken.

Voor informatie over materiaal kun je mailen naar onderstaand adres. Heb je geen veldezel, dan kun je er een huren voor € 5,– voor de drie dagen. Graag bij aanmelden vermelden of je een ezel wilt huren.

Wanneer: zondag 3 juni tot en met dinsdag 5 juni.
We beginnen elke dag om 10.00 uur met koffie en stoppen om 16.00 uur. De laatste dag is er een werkbespreking en rond 18.00 uur een heerlijk aspergediner.

Waar: Aspergeboerderij Ter Stege, Ventraat 4b, St. Michielsgestel.

Kosten: € 105,– voor drie heerlijk ontspannen en gezellige dagen met 3x koffie, de eerste dag iets lekkers bij de koffie, 1x borrel en 1x een heerlijk aspergediner op de laatste dag.

Aanmelden: stuur een mail naar onderstaand mailadres en vul je gegevens in: naam, adres en telefoonnummer.
Je krijgt een mail terug met de voorwaarden en betalingsgegevens.

vijftigtintengroen@outlook.com

Alle activiteiten en info op: vijftigtintengroen.blogspot.com

Individuele deelnemers

Helma Broekhof
Joke Postma

Meer info

Bezoek deze website voor meer info