Open atelier bij Kunst is Kijken

zo 2 jun 13:00 - 16:00

Beschrijving

In dit kleine atelier worden regelmatig workshops gegeven voor met name kinderen. De teken en schilderworkshops zijn een combinatie van kunsteducatie en experiment. De kinderen, maar ook volwassenen, ontdekken wat je kunt doen met verschillende materialen en leren nieuwe technieken, maar daarnaast ook beter kijken naar vormen en lijnen. Want door goed te kijken, kunnen je handen het maken.

In de workshops is ook ruimte om ruimtelijke werken te maken zodat kinderen veel aspecten van kunst maken leren kennen. Bijvoorbeeld boetseren, figuurzagen of werken met papier marché. Er wordt gezorgd voor een veilige omgeving om heerlijk bezig te zijn en waar de creatieve weg naar het kunstwerk toe belangrijker is dan het eindresultaat! En dat geeft vaak heel bijzondere resultaten.

Er zijn verschillende leeftijdscategorie√ęn zodat elk kind op eigen leeftijdsniveau bezig is! Mocht je eens willen kijken in het atelier van Nanneke Bastiaan, je bent welkom op zondag 2 juni tussen 13 en 16 uur. Je kunt dan zelf een papieren tasje beschilderen of beplakken om eens te ervaren hoe het in Atelier Kunst is Kijken er aan toe gaat. Tevens zijn een aantal van mijn eigen werken te zien.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info