OPEN HUIS

za 22 jun 11:00 - 15:00
  • Muziek , Dans , Beeldend , Theater , Film/Fotografie
  • Leeghwater 1-3
    3825 MR Amersfoort
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Onder het motto ‘Bruis van creativiteit’ is iedereen op zaterdag 22 juni a.s. welkom bij het Open Huis van Scholen in de Kunst in ICOON. Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je binnenlopen voor informatie over ons cursusaanbod, muziekinstrumenten uitproberen, optredens bijwonen en meedoen met verschillende workshops. Samen met het ‘Groots Verjaardagsfeest’ ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Winkelcentrum Vathorst, wordt het een gezellige middag. Kom je ook meebruisen?

Het Open Huis is het uitgelezen moment kennis te maken met het brede cursusaanbod van Scholen in de Kunst in ICOON. Bezoekers kunnen op een ontspannen, laagdrempelige wijze kennismaken met theater, dans, beeldend en muziek. Door te kijken naar anderen of natuurlijk door gewoon mee te doen. Bekijk het programma!

GRIJP EEN INSTRUMENT EN MAAK EEN PRAATJE
Tijdens het Open Huis kun je muziekinstrumenten uitproberen en uiteraard zijn muziekdocenten aanwezig om advies te geven, vragen te beantwoorden en instrumenten te demonstreren. Maar zelf meedoen is natuurlijk nog leuker, bijvoorbeeld bij de workshops musical, dans en aquarelleren. Ook zijn er verschillende optredens van onder andere het Poptheaterkoor033 en de musicalproductieklas. Alle meedoelessen en optredens zijn gratis!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info