Open les Opleiding Theatermaker

za 1 jun 13:30 - 16:30

Beschrijving

In september start de opleiding Theatermaker van Huis van Puck weer! Om een goede indruk te krijgen van deze driejarige deeltijdopleiding, kun je op 1 juni een open les volgen. Let op: inschrijven voor deze les is helemaal gratis, maar wel verplicht!

Tijd: 13:30 – 16:30
Inschrijven: stuur een mail naar corien.vanderpoll@huisvanpuck.nl

Over de opleiding:
De deeltijdopleiding theatermaker voor het amateurtheater (TMA) is een driejarige opleiding van Huis van Puck, bedoeld voor mensen met een serieuze ambitie in het maken van amateurtheater en een grote wens in verdiepen van theatrale vaardigheden.

De TMA is een regieopleiding en leidt op tot regisseur in het amateurtheater, maar is feitelijk veel omvattender: we leggen een grote nadruk op het ontwikkelen van een eigen creatieve stijl, en een persoonlijke, geëngageerde visie op theater. Daarom spreken we van een opleiding tot Theatermaker.

Deelnemers die de opleiding met goed gevolg hebben doorlopen krijgen een landelijk erkend diploma “theaterregisseur voor de amateurkunst” uitgereikt. Stichting Kunstkeur toetst de theateropleiding aan de landelijke eisen.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info