"Open repetitie" Het Schiedams Koor

wo 6 jun 19:45 - 22:00

Beschrijving

“Open repetitie” Schiedams Koor

Het Schiedams Koor houdt op woensdag 6 juni een “open repetitie”.
Iedereen die het leuk vindt om eens te ervaren hoe zo’n repetitie in zijn werk gaat is van harte welkom. We zingen een breed repertoire: van mooie klassieke tot vrolijke up tempo nummers. Je kunt gewoon achterover gaan zitten en luisteren naar onze zangkunsten, maar je mag ook lekker meezingen. Het is geheel vrijblijvend en gratis. De koffie en thee staan klaar! De deuren van de Dorpskerk aan het Noordeinde 10 in Schiedam, gaan open om 19.45 uur.

Voor ons waterproject zijn we ook nog op zoek naar mannen die ons willen versterken, maar vrouwen zijn ook welkom. De uitvoering hiervan vindt plaats in het voorjaar van 2019. Vindt je het leuk om een tijdje te zingen, maar wil je je niet direct aan een koor verbinden, dan is dit een heel leuk alternatief. Kom op: mannen en vrouwen van Schiedam en omstreken, er zitten vast zangtalenten onder jullie! En je hoeft geen talentenjacht gewonnen te hebben om bij ons mee te kunnen doen!
De open repetitie wordt gehouden als onderdeel van het project IKTOON. Het initiatief van de gemeente Schiedam en de stichting Mooi Werk, dat graag wil laten zien welke kunstvormen Schiedam in de stad heeft.

Individuele deelnemers

Het Schiedams koor

Meer info

Bezoek deze website voor meer info