Open repetitieavonden Musical Sound

ma 3 jun 19:45 - 21:45
ma 10 jun 19:45 - 21:45
ma 24 jun 19:45 - 21:45

Beschrijving

Het musicalaanbod is overweldigend. Van bijna alle bekende zangers of gebeurtenissen zijn musicals gemaakt. Sommige musicals zijn klassiekers geworden, denk aan My fair Lady, Hair, The Lion King, Evita en Mamma Mia. Maar ook het Nederlandse aanbod is tegenwoordig groot en populair. Zo speelt Soldaat Van Oranje al 8 jaar! En er zijn musicals gemaakt over Annie M.G. Schmidt, Wim Sonneveld, Ramses Shaffy enz.

Musicals zijn prachtig om te zien en om naar te luisteren, maar wat minstens zo leuk is, is om liedjes uit musicals te zingen. En dat kan in ons enthousiaste Heemskerkse koor Musical Sound. Ons huidige repertoire bestaat uit liedjes van Abba, Ramses Shaffy, Simon and Garfunkel en nog veel meer. We hebben ook enkele liederen uit mooie films, bv. What a Wonderful World, Stay with me etc. Tel daarbij op dat zingen gezond, ontspannend en gezellig is.

Kortom: WIL JE ZINGEN, ZING DAN MEE! Dat kan: tijdens de IK TOON HEEMSKERK-maand juni houden wij open repetitieavonden. U kunt dan onze repetities bijwonen of gezellig meedoen. Proef hoe het is om mee te zingen in een koor, je zult zien dat je daar vrolijk en blij van wordt.

Wij repeteren op maandagavond van 19.45 – 21.45 uur in het scoutinggebouw Elfregi Helen Keller, Adelaertlaan 2 te Heemskerk. (Gelegen in park Assumburg t.o. de “ijsbaan”). Daarna kun je nog 3 x gratis meedoen voordat je daadwerkelijk lid wordt van ons koor.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info