Opera Sing Along Workshop

di 18 jun 19:00 - 22:00

Beschrijving

Op donderdag 27 juni vindt op de Parade in ’s-Hertogenbosch voor de tweede maal de Opera Sing Along plaats. De Opera Sing Along is een initiatief van philharmonie zuidnederland, Theater aan de Parade en de Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Net als vorig jaar vindt dit succesvolle evenement plaats met medewerking van het Brabant Koor. Louis Buskens, vaste dirigent van het Brabant Koor, geeft op dinsdag 18 juni (19.00-22.00 uur) in Theater aan de Parade een gratis workshop voor amateurzangers en -koren over het zingen van Opera samen met pianist Ben Martin Weijand en zangers van het Brabant Koor.

Meld je aan en zing uit volle borst mee!
Drie operakoorwerken staan tijdens de workshop op 18 juni centraal. En natuurlijk staan deze werken op het programma van de Opera Sing Along. Met zijn enthousiasme en bevlogen manier van vertellen zorgt Louis Buskens voor een onvergetelijke en leerzame avond. Kom naar deze workshop en je bent ultiem voorbereid om op 27 juni uit volle borst mee te zingen op de Parade.

Ben je een ervaren (koor)zanger? Of zing je alleen wat deuntjes onder de douche? Misschien heb je nog nooit opera gezongen? Of je nu met het hele koor komt, alleen of met een groepje vrienden of vriendinnen, je bent van harte welkom!

Voor informatie en aanmelden: Petra van Dijk via petra@brabantkoor.nl

Foto: Henk van Esch

Opera Sing Along Workshop is onderdeel van iktoon.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info