'Oud & Nieuw' concert

za 22 jun 20:00 - 22:30
  • Muziek
  • voorverkoop €12,50 / aan de zaal €15,-,-
  • schepersweg 6a
    3621JK Breukelen
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Youp van ‘t Hek weigert medewerking “Oud en Nieuw” Breukelen
 
Op 22 juni a.s. concerteert Brassband Breukelen samen met het Frysk Jeugd Fanfare Orkest als afsluiting van het muzikale seizoen met als thema “Oud en Nieuw”. “Oud” in dit verband is Brassband Breukelen, één van Nederlands meest respectabele brassbands, inmiddels 99 jaar oud! “Nieuw” dat zijn de Friese kids, met een gemiddelde leeftijd van nog geen 18 jaar. De twee orkesten speelden ook in 2017 al eens gezamenlijk, en dat werd een vrolijk en enthousiast concert. Dat willen we dit keer nog eens overtreffen met zowel “oud” als “spiksplinternieuw” repertoire. “Oud” is ook alweer het succesvolle seizoen dat achter ons ligt, en met name Brassband Breukelen kijkt reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen, waarin het zijn eeuwfeest zal vieren.

Nooit wars van een stuntje heeft Brassband Breukelen de bekende cabaretier Youp van ’t Hek gevraagd de avond te presenteren, vanwege zijn bekendheid met het thema “Oud en Nieuw”. Maar Van ’t Hek bedankte voor de eer: “Wat een flauwekul. Oud en Nieuw vier je maar één keer per jaar, en da’s op 31 december. Hiermee zou ik mezelf belachelijk maken en dat kan niet de bedoeling zijn. Ik maak alleen anderen belachelijk!”, aldus Van ’t Hek.

Voor wie het allemaal graag zelf wil zien en beluisteren: het “Oud en Nieuw” concert vindt plaats op 22 juni a.s. om 20:00 uur in het 4-en-1 Gebouw aan de Schepersweg 6a in Breukelen. De toegangsprijs bedraagt € 15,00 aan de zaal of € 12,50 in de voorverkoop (te bestellen via bbbreukelen@gmail.com). Een schijntje vergeleken bij wat Youp vraagt, en bovendien véél leuker. U bent van harte welkom.

Individuele deelnemers

Brassband Breukelen en het Frysk Jeugd Fanfare Orkest

Meer info

Bezoek deze website voor meer info