Pianoles van Francis Nederhoed

di 5 jun - do 28 jun

Beschrijving

Als pianodocent verbonden aan Klankrijk Drenthe geef ik momenteel pianolessen aan kinderen en volwassenen: zowel beginners als gevorderden. Daarnaast dirigeer ik een vrouwenkoor.

Het is voor mij heel belangrijk om de passie die ik voel voor muziek, over te brengen op mijn leerlingen, ze te laten ervaren wat muziek voor je kan betekenen in je leven. Door de lessen zul je leren jezelf uit te drukken in muziek.

Iedere leerling krijgt een individuele benadering, ik gebruik nooit één methode, maar bekijk wat goed bij iemand zou passen en waar de interesses van iemand liggen. Na de eerste beginselen van het pianospel komt er ruimte voor de ontwikkeling van muziekstijlen die de leerling zelf kiest (klassiek, pop, blues etc)

Het enthousiasme en speelplezier bij de leerling zijn de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle ontwikkeling. Er is in de lessen veel aandacht voor samenspel en waar mogelijk wordt er, samen met de andere collega’s van Klankrijk Drenthe, ruimte geboden voor ensemblespel. Jaarlijks is er een uitvoering, waar leerlingen zich kunnen presenteren.

Francis Nederhoed geeft elke dinsdag van 11.00 tot 13.30 uur en donderdag van 15.00 tot 18.45 uur pianoles in Podium Zuidhaege.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info