Pop-up theaterevenement Ratatouille II

zo 10 jun 10:00 - 17:00

Beschrijving

Ratatouille II is een pop-up theaterevenement met een culturele beleving van muziek, dans, zang en en (kinder-) theater midden in de natuur.

Kindervoorstelling De Prinses en speciale gast Bram de Boomstam
De ochtend begint om 11.00 uur met de bijzondere kindervoorstelling De prinses. Een voorstelling over een prinses met hele lange haren. Haar vader denkt dat de lange haren van de prinses zijn arme koninkrijk rijk gaan maken. Maar de prinses heeft last van die lange haren, ze zitten in de weg als ze wil spelen. Kom je ook kijken of de prinses haar eigen weg durft te gaan?
Aansluitend aan de voorstelling kunnen de kinderen kennis maken met onze speciale gast van vandaag Bram de Boomstam die alle verhalen van het bos en het NatuurPodium kent.

Talentgroepen van het Kunstpodium en De Proeftuin
Om 12.00 uur treden talentgroepen van het Kunstpodium uit Dongen op. In de Proeftuin kunnen kinderen kennis maken met muziek en zelf instrumenten uitproberen. En kunnen ze kennis maken met de docenten en vragen stellen over instrumenten en muzieklessen.

Muzikale afsluiting met Katrien zingt Janis
De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een bijzonder muzikaal optreden van Katrien Verheijen zingt Janis Ian. Ze werkt op moment aan een album met de muziek van Janis Ian waarin ze een persoonlijke invulling geeft aan het repertoire van deze bekende zangeres. Zij brengt een selectie van dit werk ten gehore samen met haar twee muzikanten: Jeroen Koning (gitaar en backing vocals) en Fons Toonen (contrabas en backing vocals).

Diverse optredens van verenigingen en gezelschappen uit ABG gemeenten en Dongen
Op de dag kunnen bezoekers genieten van diverse optredens van koren, dans, theater en muziek van gezelschappen en verenigingen uit de diverse ABG gemeenten en Dongen.
Met onder andere een optreden van Jeugdkoor MM-Kidzz, een piano optreden Wilma van der Draaij (Muziekschool Plus), talentgroepen van het Kunstpodium uit Dongen treden op, een theatraal en muzikaal optreden van Stichting Nogalwiedus uit Baarle-Nassau, Jongerenkoor Baarle, streetdance van Twice! dansstudio, Bluesette Jazzduo met Lisette Elbers (zang en saxofoon) en Adjan Emmen (gitaar) en swingend optreden van Power Swing Big Band.

Toegang via de Vijf Eiken weg nummer 5 Rijen aan het spoor langs de atletiekbaan Spiridon en Satelliet.

De entree is gratis met uitzondering van het afsluitend muzikaal optreden van Katrien zingt Janis.

Voor meer informatie en het programma kijk op de website www.hetnatuurpodium.nl of op de facebookpagina van Het NatuurPodium.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info