Popkoor Undercover met een nostalgische knipoog naar het eerste cultuurhistorische HalveZolen Festival!

zo 25 jun 12:00 - 18:00

Beschrijving

Popkoor Undercover met het HalveZolen Festival !
Popkoor Undercover geeft verfrissende hedendaagse muziek met een kleine nostalgische knipoog naar Waspik in de allereerste cultuurhistorische Halve Zolen route!

De kick-off in Waspik ligt aan de vooravond uit te groeien tot een meerdaags bovenregionaal cultureel festival. Een nieuw initiatief in de Langstraat op het gebied van muziek, dans, theater en kunst gaat op zondag 25 juni van start onder de naam Halve Zolen Festival.
De aftrap van dit evenement zal in Waspik plaatsvinden. … De dorpsbewoners openen hun deuren.

Een 7 km route langs verschillende podia bij boerderijen op het erf of in boomgaarden en in boeren-schuren, allen rondom het Halve Zolen Pad.
‘Kijk over je eigen grenzen’ vindt Undercover een mooi motto! in het kader van samenwerking.

Je vind Undercover deze dag tussen 15-18uur bij een boerderij daterend uit 1910, t Vaartje 62 Waspik, bij de zeer gastvrije en gezellige familie Verschuren op het erf.

Lees meer hierover dit initiatief:
www.halvezolenfestival.nl en www.popkoorundercover.nl

Het programma:
Voor de locatie op het erf van ’t Vaartje 62, routepunt 24 in deze cultuurhistorische route is gekozen voor het namiddag programma tussen drie en zes uur. Onder leiding van dirigent en arrangeur Don Henken uit Den Bosch. Undercover heeft gekozen voor een licht en luchtig repertoire passend bij een prachtig zomerse zondag namiddag met een klein nostalgisch tintje met een knipoog naar Waspik.

Individuele deelnemers

Diverse locale professioneel en amateur groepen.
Popkoor Undercover Loon op Zand

Meer info

Bezoek deze website voor meer info