Saranti's 8de Kerstcircusspektakel

zo 22 dec 14:00 - 16:00

Beschrijving

Saranti’s Kerstspektakel

De wind voelt guur en de dagen worden donker, maar ergens in de Friese weidelandschappen brandt een lichtje, zie jij ‘m? In de verte hoor je hoe vrolijke circusmuziek wordt gespeeld. Het is tijd voor circus! Komt dat zien!

Saranti’s Kerstspektakel is een magische kerstshow voor jong en oud. Waan je in een prachtig aangeklede winterwereld vol glitter en een vleugje wintermagic. Laat je verbazen door spectaculaire acts van Saranti & Vrienden, het prachtige toneel en ontmoet zelfs de Kerstman.

Saranti & Vrienden
Kerst staat voor ons voor samenzijn en daarom vieren wij deze Kerst niet alleen. Samen met andere getalenteerde jeugdcircussen vullen wij deze spectaculaire avond, met acts o.a. uit onze show 60 jaar Kleur. De circussen Okidoki, Santelli, Caroly, Bombari en Tubantino doen mee en dat vinden wij fantastisch. We kunnen niet anders zeggen; het wordt een gi-gan-tisch kerstfeest!

All I want for Christmas is Circus
Kerst en circus is bij ons altijd al een gouden combinatie geweest. Het is onze favoriete tijd van het jaar, want wat is er nou gezelliger dan samen met je familie rond de kerstdagen te genieten van een spectaculaire circusshow? Laat je in dit ware kerstspektakel verbazen door flitsende circusacts zoals jongleren, diabolo, koorddansen, diabolo, acrobatiek, stoere hoge en lage eenwielers, aerial hoop, trapeze, piramides bouwen, dans en nog veel meer!

Saranti’s Kerstspektakel; De mooiste kerstacts voor de feestdagen!

Bestel nu de tickets voor €10,- in de voorverkoop via www.saranti.nl

Paviljoen De Buitenplaats Earnewald
Koaidyk 8
9264 TP Earnewald
Zondag 22 december
Vanaf 13:00 uur is de foyer geopend en zijn er leuke circusactiviteiten!
Aanvang show: 14:00 uur

Tickets via www.saranti.nl
Ticket voorverkoop: € 10,- per persoon
Ticket aan de kassa bij De Buitenplaats: € 12,- per persoon

Gratis parkeren!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info