Seaside Big Band (optreden & jamsessie)

wo 30 mei 20:00

Beschrijving

Ook in het huidige cultuurjaar geeft Seaside Big Band o.l.v. Konrad Koselleck een drietal optredens in Café Lokaal aan de Anthonie Verherenstraat 5 in Heemskerk. Twee van de drie optredens zijn inmiddels geweest en waren druk bezocht en zeer geslaagd. In de gezellige ruimte van Café Lokaal heeft de Seaside Big Band een prima locatie om zich periodiek aan het publiek te presenteren.

In het kader van IkToon zal Seaside Big Band zich op 30 mei a.s. opnieuw presenteren aan het publiektijdens een openbare avond in Café Lokaal. De avond bestaat uit twee delen: het eerste deel is van 20.00 tot 21.00 uur en bestaat uit het ten gehore brengen van een deel van het steeds groter wordende repertoire van de band. Het aansluitend tweede deel van de avond bestaat uit een jamsessie die wordt geleid door de artistiek leider van de band: Konrad Koselleck.

Tijdens de jamsessie wordt iedereen die dat wil uitgenodigd om een partij mee te spelen. Er is hiervoor geen inschrijving, de toegang is vrij en gratis, de gezelligheid groot en de drempel laag. Ook zaterdag 16 juni a.s. zal Seaside Big band spelen op de cultuurmarkt Heel Heemskerk rockt ’n rollt, in het centrum van Heemskerk. Programma hiervoor zal volgen via Cultuurhuis Heemskerk. De Seaside Big Band bestaat uit een groep van 17 enthousiaste muzikanten die tezamen onder leiding van dirigent Konrad Koselleck jazz, blues en latinmuziek ten gehore brengt op goed amateurniveau. De band staat, na de eerste jaren onder de vleugels van de inmiddels opgeheven Muziekschool Heemskerk te hebben gezeten, nu bijna 2 jaar op eigen benen. Gesteund door Cultuurhuis Heemskerk is de band in staat gebleken het eerste jaar zelfstandigheid een mooi vervolg te geven. De band heeft inmiddels een aantal goed bezochte optredens achter de rug. iedere sectie binnen de band is ingevuld op de trombonesectie na: daar is nog één vacature open. Het zou mooi zijn als daar op korte termijn invulling aan gegeven kan worden.