ShoppingNight Den Haag

vr 28 jun 17:00 - 23:59

Beschrijving

Binnenstad Den Haag op zijn ‘funkiest’ tijdens ShoppingNight ‘Uptown Funk!’

13de editie van het grootste shopevenement van Nederland staat volledig in het teken van ‘Uptown Funk!’

Dit jaar is het eindelijk zover: ShoppingNight Den Haag en Parkpop Downtown vallen op dezelfde dag! Op vrijdag 28 juni a.s. zal het grootste shoppingevenement van Nederland daardoor volledig in het teken staan van muziek! Een logische keuze want de Hofstad is tenslotte een echte muziek-én winkelstad. In samenwerking met de organisatie van Parkpop Downtown is het op vrijdag 28 juni van 17.00 tot 00.00 uur ‘ShoppingNight Den Haag; Uptown Funk!’ en kunnen bezoekers speciale optredens, lekker eten, proeverijen en aantrekkelijke acties en kortingen verwachten.

Verrassende acts in een sfeervolle ‘funky’ Binnenstad
Een ShoppingNight zonder spetterend entertainment is hetzelfde als een Elvis zonder gladde vetkuif. Uiteraard maken de ondernemers in de binnenstad er van 17:00 tot middernacht een feestje van, maar een vermakelijk programma waar je U tegen zegt, mag zeker niet ontbreken. Wat kun je verwachten? Waag een dansje op de funky dansvloer en doe mee aan de outdoor no-sweat-sportlessen voor het Spuimarktcomplex verzorgd door Health City. Prijzen win je deze avond in de Passage en in de Spui,- Vene,- Wagen,- en Vlamingstraat kom je bijzondere (muzikale) straatacts tegen en worden vanuit de funky ‘Glittergolf’ de lekkerste hits gedraaid.
Modeshows, foodtrucks en torenhoge Parkpop dj’s
Op de Grote Marktstraat rijst een dj-toren hoog boven het winkelend publiek uit waarop dj’s van het Parkpop Downtown programma spetterende voorproefjes geven. Op de catwalk showen onder andere studenten van ROC Mondriaan, School voor Mode, hun eigen ontworpen kleding en zullen ‘echte’ popsterren Den Haag verbazen met bijzondere ‘flash performances’. Maak jouw weekend compleet en sluit ShoppingNight Den Haag af met een dansje in het Paard van Troje tijdens Parkpop Downtown. Deze preparty wordt inmiddels voor de derde keer georganiseerd en is de perfecte opwarmer voor een heerlijk weekend Den Haag!

Blijf op de hoogte, win fantastische prijzen!
In aanloop naar de ShoppingNight kunnen volgers kans maken op prachtige prijzen van de diverse Haagse ondernemers. Van fashionarrangement tot cadeaubon, van goed gevulde goodiebag tot funky prijzenpakket. Wil je niets missen, houd dan www.shoppingnight.nl goed in de gaten voor alle aanbiedingen, extra’s, het volledige programma en mooie prijzen. En noteer vrijdag 28 juni alvast in je agenda!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info