SHOT Up and Dance!

za 17 jun 20:00 - 23:30

Beschrijving

Studenten Harmonie Orkest Twente viert haar vijfde lustrum! Als afsluiting van dit lustrumjaar zal SHOT op zaterdag 17 juni een groots concert geven, genaamd SHOT Up and Dance! Dit concert zal in samenwerking zijn met Coverband Mainline en de zangers / zangeressen Emma Schouten, Rozemarijn de Vet en Evert Stroet.

Op het programma staan onder andere Libertadores van Oscar Navarro en een solowerk voor Bastuba met als solist uit eigen gelederen: Ydwer Betzema. In de pauze vindt er een metamorfose van de zaal plaats, zodat daarna de voetjes van de vloer kunnen! Na het concert zal er een afterparty zijn, die eventueel door gaat tot in de kleine uurtjes!

Het concert wordt gegeven in Sporthal 2 van het Sportcentrum (De Hems 20) op de campus van de Universiteit Twente te Enschede. Om 20:00 uur zal SHOT het concert openen, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Toegangskaarten kosten in de voorverkoop €10,- per stuk en zijn verkrijgbaar op shot.utwente.nl/kaartverkoop. Ook aan de deur zijn kaarten verkrijgbaar voor €12,50 per stuk. (Unioncard: €10.-)

Sponsored by: Cultuurkoepel Apollo, Student Union, Iona Fonds, Stichting Universiteitsfonds Twente, Grolsch / Pepsi Fonds, Vrijhof Cultuurcentrum

Meer info

Bezoek deze website voor meer info