Slotconcert IkToon

za 30 jun 16:00 - 18:00

Beschrijving

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar in juni weer een landelijke Iktoon – kunst van iedereen maand georganiseerd. Optredens van amateurverenigingen, tentoonstellingen, kleurwedstrijden, workshops: Nederland staat in juni weer in het teken van kunst voor iedereen. In Aalsmeer was vorig jaar het slotconcert van de IkToon-maand Muziek aan de Oever een groot succes, en dus bundelen de zangers, zangeressen en muzikanten van Aalsmeer ook dit jaar weer hun muzikale kwaliteiten tijdens een heuse Scratchdag op zaterdag 30 juni 2018.

Zaterdag 30 juni is de afsluiting van de IkToon-maand en dat verdient een groots slotconcert. En na het succes van Muziek aan de Oever van vorig jaar kan een opvolger natuurlijk niet uitblijven. Daarom organiseert Cultuurpunt Aalsmeer die dag een Scratchdag. Vanaf de ochtend zal er in het Gemeentehuis van Aalsmeer hard worden gewerkt aan een gevarieerd repertoire; van de Sound of Music tot Coldplay en van Vangelis tot Queen. Onder leiding van dirigent Martin van de Brugge, zeer ervaren in het leiden van dergelijke evenementen, zal er gedurende de dag toegewerkt worden naar de presentatie die om 16:00 uur wordt gegeven.

Alle muzikanten en (solo)artiesten zijn welkom
Leden van een aantal koren en orkesten hebben hun medewerking al toegezegd, maar deze dag is ook toegankelijk voor zangers en muzikanten uit de regio. Ook als u niet bent aangesloten bij een koor of orkest bent u van harte welkom, en ook zangsolisten die wat korte solofragmenten uit het repertoire voor hun rekening kunnen nemen mogen zich opgeven. Dit is dè kans om een keer met een groot koor en orkest onder andere Do-Re-Mi of de Bohemian Rhapsody uit te voeren. Deelname is gratis.

De deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om zich extra goed voor te bereiden op deze muzikale happening. Op zaterdagmiddag 16 juni zijn de instrumentalisten welkom op de ‘inzeeprepetitie’ onder leiding van André Vulperhorst. En op vrijdagavond 22 juni zijn de zangers in de gelegenheid om al kennis te maken met hun repertoire.

Aanmelden voor dit unieke evenement kan tot 1 juni door een mail te sturen naar ajvulperhorst@cultuurpuntaalsmeer.nl.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info