Slotvoorstellingen Jeugdtehaterschool TIJ: Wij zijn de baas & The Wiz

zo 25 jun 12:00 - 13:15

Beschrijving

Wij zijn de baas
Wat zou er gebeuren als de kinderen nu de baas zouden zijn? Dan hoeft niemand meer te werken of naar school en geld bestaat niet meer. Al het werk wordt gedaan door machines en er is alle tijd om te spelen. De voorstelling is tot stand gekomen door samen met de leerlingen te kijken naar het gedrag van volwassenen en dingen die hen daarbij opvallen. Dit materiaal hebben de leerlingen tot scenes gemaakt welke ze je graag laten zien.
Docent: Merel Broeders
Spelers Musicalklas 2 woensdag: Norah, Kate, Sophie, Zora, Meike, Berra, Mara, Isis, Dieuwertje, Chris, Eryn.

The Wiz
De voorstelling gaat over de zoektocht die de personages ondernemen naar het vinden van hun eigen kracht. Aan de leerlingen wordt gevraagd of waarom zij een thuis, hart, moed en verstand belangrijk vinden. Ieder personage representeert een goede eigenschap die zij allen proberen te vinden; Dorothy zoekt naar een thuis, de blikkenman naar een hart, de leeuw naar moed, de vogelverschrikker naar verstand en de Wiz naar waarheid. Samen hebben de leerlingen aan de hand van de thema’s hun eigen invulling aan het verhaal gegeven.
Docent: Desiree van Haaren
Speler musicalklas 3 donderdag: Biba, Vera, Cato, Lois, Iris, Madelief, Lidewij, Lotte, Joy, Tessa, Nika, Zoya, Jamie, Luna.

Individuele deelnemers

Spelers Musicalklas 2 woensdag Wij Zijn De Baas: Norah, Kate, Sophie, Zora, Meike, Berra, Mara, Isis, Dieuwertje, Chris, Eryn.

Speler musicalklas 3 donderdag The Wiz: Biba, Vera, Cato, Lois, Iris, Madelief, Lidewij, Lotte, Joy, Tessa, Nika, Zoya, Jamie, Luna.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info