Solo met Phion

ma 12 apr - wo 1 sep

Beschrijving

Muzikanten opgelet!
Thuis als solist meespelen met Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel? Het kan!

Bij Solo met Phion word je als muzikant ingewijd in de geheimen van de allermooiste orkestsolo’s uit het klassieke repertoire. Denk bijvoorbeeld aan de vioolsolo in Salut d'Amour van Elgar, de hoornsolo uit Mendelssohns Midzomernachtsdroom of de solo voor altsaxofoon in de Schilderijententoonstelling van Moessorgski. Speel je fluit, (alt)hobo, klarinet, fagot, saxofoon, trompet, trombone, euphonium, tuba, altviool cello of contrabas? Ook dan kun je je hart ophalen bij Solo met Phion!

Wat ontvang je na je aanmelding
Na je aanmelding ontvang je voor jouw instrument en bijbehorend werk de bladmuziek, de audio-opnames (zowel het complete stuk als een ‘karaoke’ versie) én een persoonlijke tutorial van een van onze musici om jou op weg te helpen. Want, hoe zit het eigenlijk precies? Welke rol heeft de solo in het stuk en hoe kun je je daar het beste op voorbereiden? Welke technische aspecten zijn belangrijk en kun je met de tips van onze musici extra oefenen? Hoe zorg je dat je solo mooi in het geheel mengt of boven het orkest uitstijgt? En, wat maakt deze solo zo bijzonder voor de musicus?

Met al deze tools in handen kun je uiteindelijk zelf schitteren in je samenspel met Phion! Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend en kan via: www.phion.nl/solometphion

Meer info

Bezoek deze website voor meer info