STACCATO musicaltheatergezelschap OPEN REPETITIE 27 juni vanaf 20.30 uur

di 27 jun 20:30 - 22:30

Beschrijving

Kom een kijkje nemen bij onze repetitie! Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een theatervoorstelling. Meld je aan via info@staccato-huizen.nl of 0642310652

STACCATO musicaltheatergezelschap heeft als het doel het maken van jaarlijkse theatervoorstellingen. In oktober staan wij met onze voorstelling DREAMS in Spant! in Bussum.

Het spook droomt van muze Christine in de Phantom of the Opera, Amneris droomt over haar leven aan de zijde van Radames in Aïda, Maria droomt over haar leven op de bergen in The Sound of Music en Tracy droomt ervan om Miss Teenage Hairspray the worden in de musical Hairspray.
De voorstelling DREAMS neemt u mee langs diverse bekende musicals waarin ieder zijn eigen droom najaagt. Laat u meeslepen in al deze dromen door de enthousiaste cast van STACCATO.

STACCATO is in 2014 opgericht door Martin Buijs en Irene Geurds. Martin Buijs heeft zelf zijn sporen verdient als solist in verschillende Operette en Musicalproducties en is verantwoordelijk voor de regie en muzikale leiding van deze voorstelling. De choreografie is in handen van Anouk Veltkamp.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info