Theaterkoor Voice Box is VAN DE KAART

za 16 jun 13:51 - 16:37
za 16 jun 18:52 - 22:22

Beschrijving

Op zaterdag 16 juni zingt en speelt Theaterkoor Voice Box twee keer de voorstelling VAN DE KAART in Eenhoorn Meeting Center op de Barchman Wuytierslaan 2 te Amersfoort. Eenhoorn Meeting Center bevindt zich tegenover station Amersfoort en is dus makkelijk bereikbaar met trein en bus.

En hoe toepasselijk, de voorstelling VAN DE KAART gaat over reizen! We brengen je een reisgroet vanuit vele bestemmingen. Dat kan een vakantiebestemming zijn, maar ook een zakenreis, een pelgrimstocht of een veldtocht. We hopen dat onze reisgroet je letterlijk en figuurlijk VAN DE KAART zal brengen.

Een voorproefje van de muziek…
We bevaren de wereldzeeën en zingen een Portugees zeemanslied. We lijden schipbreuk en vragen ons af of we opgemerkt worden. Komt de flessenpost aan? Of blijven we alleen? En onderweg naar huis sturen we een kaartje met liefs uit Londen!
We reizen niet alleen over deze wereldbol. We reizen ook naar het begin van die aarde en het einde der tijden. En we reizen naar binnen, waar we Russische kerkmuziek tegenkomen op ons levenspad.
Voice Box is meer dan zingen. De voorstelling is een belevenis die van begin tot eind verrassend is. We zijn in beweging. Laat je meenemen op onze reis! Theaterkoor Voice Box laat de muziek van alle kanten klinken, er zijn theateracts en het koor zoekt de interactie op.

Ga je met ons mee op ontdekkingsreis?
Ons spoorboekje voor zaterdag 16 juni: De middagvoorstelling vertrekt 14:35u (gate open om 13:51u) en de avondvoorstelling vertrekt 19:32u (gate open om 18:52u).
Kom niet te laat bij de gate, want de voorstelling vertrekt stipt op tijd!
Kaarten in de voorverkoop tot en met 12 juni kosten € 14,00 (€ 12,50 t/m 12 jaar). Na 12 juni zijn kaarten aan de kassa verkrijgbaar en betaal je € 17,50 (€ 15,00 t/m 12 jaar).
Locatie: Eenhoorn Meeting Center, Barchman Wuytierslaan 2 te Amersfoort
Voor meer informatie en om kaarten te reserveren: www.voicebox.nl
Facebook: https://www.facebook.com/TheaterkoorVoiceBox/

Meer info

Bezoek deze website voor meer info