Theaterwerkplaats Tiuri Breda speelt ´Hart´

za 3 jun 20:30 - 22:30
zo 4 jun 14:30 - 15:30

Beschrijving

Hart

‘Hart’ vertelt het verhaal van een unieke, gevoelige ziel. Open en zonder oordeel staat hij daar. Vol aandacht. Voor jou. Hij ziet je. Voelt je. En hij blijft stil. Wat gaat er in hem om? Wat zit daar diep van binnen verstopt? Samen gaan wij op zoek naar een universele taal die ons allemaal verbindt.

Heftig (voorprogramma, alleen op zaterdag)

Heftig is een voorstelling die Tiuri komend seizoen op scholen gaat spelen. Het is een interactieve voorstelling met pit, waarbij we met humor en kwetsbaarheid, de struggles van de puberteit laten zien.

Theaterwerkplaats Tiuri

Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In de theaterwerkplaats leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt.

Individuele deelnemers

Regie: Bas Roijen
Regieassistentie: Nandi van Dieren
Spel: Mischa Baartmans, Millanie van Beek, Wesley van Helderen, Damien de Hoog, Margriet Jacobs, Werner Kamp, Marjo Kusters, Johan Magielse, Femke van der Schalk en Amber Weterings.

Voorprogramma ´Heftig´
Regie: Sharon Merk
Spel: Kevin, Yuri, en/of Dana, Bo of Igor.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info