To Get Art /Mondriaanplein in Stijl - Mondriaan doos

ma 1 mei - zo 11 jun 12:00 - 16:00

Beschrijving

ToGetART/Mondriaanplein in STIJL

Dit jaar viert het Mondriaanplein ‘100 jaar De Stijl: Van Mondriaan tot Dutch Design’.
Met dit prachtige thema kan het niet anders dan dat het Mondriaanplein in Uden van zich laat horen en zien. Kunst & Co, de Bibliotheek, de Misfits, STUK en Uden Promotie organiseren dan ook samen een bijzonder evenement op zondagmiddag 11 juni 2017.

In aanloop naar het bijzondere evenement op zondag 11 juni worden alle kinderen (en andere creatievelingen) uit de gemeente Uden uitgedaagd om van een schoenendoos een prachtig Mondriaan Kunstwerk te maken!
Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging gekregen mee te doen, maar ook thuis mag er natuurlijk iets moois gemaakt worden.
Je mag plakken, knippen, scheuren, kleuren, schilderen, papier en stof gebruiken, alles is mogelijk als het maar binnen ‘De Stijl’ valt. De Stijl gebruikte veelal de kleuren rood, geel, blauw, zwart, wit en grijs en gebruikte vooral veel strakke lijnen.
De doos kan aan de binnenkant en/of aan de buitenkant gebruikt worden.

Lever je kunstwerk zo snel mogelijk in bij Kunst & Co. Alle ingeleverde dozen worden namelijk voorafgaand aan het evenement in diverse etalages tentoongesteld. Op 11 juni worden alle dozen tenslotte met elkaar verbonden tot één groot kunstwerk.
Kortom: tover een doos om in een kunstwerk, lever hem in en kom op 11 juni gezellig samen met familie en vrienden het grote kunstwerk bewonderen en genieten van alle optredens en workshops!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info