ToBe op Wantijpop

za 2 jun 13:00 - 17:00

Beschrijving

ToBe is aanwezig tijdens Wantijpop op zaterdag 2 juni! Bandjes van de Popschool treden op. Daarnaast zijn er in de Kindertuin workshop van Kunst & Design en optredens van de ToBe Dance Crews. Wantijpop is een gratis festival in het Wantijpark van Dordrecht en vindt plaats van 12.30 tot 23.00 uur.

ToBe is op twee area’s van Wantijpop te vinden, namelijk in de Kindertuin van Koning Eik en op de podia van de Popcentrale. Alle activiteiten en optredens zijn gratis.

Workshop Kunst & Design
Schuif tussen 13.00 en 17.00 uur aan bij de docenten van ToBe Kunst & Design en maak je eigen dierenamulet met docent Diana van Hal óf ontwerp je eigen stripfiguur met Joeri van den Anker.

DanceCrew optredens en Kinderdisco
De Dance Crews van ToBe laten de choreo’s zien waar zij mee optreden tijdens danswedstijden en andere events. Tussen de Dance Crews door mag jij zelf de dansvloer op van 14.00 tot 14.30 en van 15.30 tot 16.00 uur tijdens de dansworkshops. Welke moves heb jij in huis? Samen swingen we de tent op zijn kop tijdens de Kinderdisco.

Popschool
De Popschoolband Emerald treedt om 12.45 uur op op het Popcentrale podium en om 13.15 uur staan verschillende bandjes van Popchool 4 Kids op de Jamstage van de Popcentrale.

Kijk op wantijpop.nl en facebook.com/wantijpop voor het laatste nieuws over het ultieme tuinfeest van Dordrecht.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info