Uitreiking Haagse C - de prijs voor cultuurparticipatie

vr 29 jun 16:00
  • Muziek , Dans , Beeldend , Theater , Film/Fotografie , Schrijven , Digitaal
  • Varkenmarkt
    2512 GR Den Haag
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

CultuurSchakel bestaat 5 jaar en wie jarig is, trakteert! Onze traktatie? We roepen een nieuwe prijs in het leven: de Haagse C, de prijs voor Cultuurparticipatie in Den Haag. Haagse projecten en initiatieven, die mooi werk verrichten en daarmee een bijdrage leveren aan de stad, verdienen immers extra erkenning.

De Haagse C is een cultuurparticipatieprijs die zal worden uitgereikt in twee categorieën, met elk één winnaar:

– Initiatieven die volledig zijn uitgevoerd door vrijetijdskunstenaars (amateurs)
– Initiatieven die zijn uitgevoerd door een combinatie van vrijetijdskunstenaars (amateurs) en professionals

In totaal worden uit alle inzendingen zes genomineerden gekozen door een vakkundige jury. Eigenlijk zijn deze zes genomineerden allemaal al winnaars: zij krijgen een professioneel filmpje van hun initiatief en de bijbehorende publiciteit.

In de eerste twee weken van juni worden de genomineerden en hun filmpjes aangekondigd en kan er volop gestemd worden op social media. In beide categorieën geldt uiteraard: degene met de meeste stemmen wint de Haagse C!

De uitreiking van de Haagse C 2018 zal plaatsvinden op vrijdag 29 juni (na 15.30 uur) op een mooie locatie in Den Haag. De exacte tijd en locatie worden later bekend gemaakt. De winnaars van beide categorieën winnen flink wat promotie, erkenning én niet te vergeten: een geldbedrag van €500, vrij te besteden door de organisatie. Deze middag wordt daarnaast extra feestelijk door de afsluiting van de iktoon-maand.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info