Vijftig Tinten Groen

vr 12 jun
za 13 jun
zo 14 jun
  • Beeldend
  • 127,50
  • Venstraat 4-B
    5271 TV Sint-Michielsgestel
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Buitenschilderen, Ontdek jouw 50 tinten groen!

In 2020 gaan we voor de 6e keer met 50 Tinten Groen aan de slag.
Begin jouw zomer goed en ontdek je eigen vijftig tinten groen. Er wordt buiten geschilderd. Ook bij regen gaat het door omdat we overdekt kunnen werken.

Het idee: samen buiten schilderen, voor beginners en gevorderden, onder begeleiding van twee kunstenaars: Helma Broekhof en Joke Postma.

Drie dagen, met drie maal ontvangst met koffie en op de derde dag een uitgebreide werkbespreking, en als afsluiting een heerlijk aspergediner. Je neemt zelf je lunch mee en zorgt zelf voor materiaal en ezel.

Begeleiding: we gaan dit jaar weer twee keer les geven: de eerste twee dagen kun je lessen volgen bij Helma of Joke. De lessen zijn in de morgen, na de lunch en zondag de hele dag kun je vrij werken met begeleiding. Op zondag is er om 16.00 uur de werkbespreking met een borrel.

Voor informatie over materiaal kun je mailen naar onderstaand adres. Heb je geen veldezel, dan kun je er een huren voor € 5,– voor de drie dagen. Graag bij aanmelden vermelden of je een ezel wilt huren.

Wanneer: De data zijn bekend: 12, 13 en 14 juni. We beginnen elke dag om 10.00 uur met koffie en stoppen om 16.00 uur. De laatste dag is er een werkbespreking en rond 18.00 uur een heerlijk aspergediner.

Waar: Aspergeboerderij Ter Stege, Ventraat 4b, 5271 TV St. Michielsgestel.

Kosten: € 127,50 voor drie heerlijke, ontspannen en gezellige dagen met twee ochtenden les.
Inbegrepen: 3x koffie, de eerste dag iets lekkers bij de koffie, 1x borrel en 1x een heerlijk aspergediner op de laatste dag.

Meedoen: wil je meedoen, mail dan naar: vijftigtintengroen@outlook.com
Geef je naam, adres en telefoonnummer door. Je krijgt dan een bevestiging met voorwaarden en manier van betalen.

Alle activiteiten en info op: vijftigtintengroen.blogspot.com

Individuele deelnemers

Helma Broekhof
Joke Postma

Meer info

Bezoek deze website voor meer info