Vrijstad Cultuur Festival

za 28 sep 11:00 - 22:30

Beschrijving

De Stichting Vrijstadfestival organiseert op zaterdag 28 september 2019 een multicultureel feest. Dit festival met alle activiteiten en in de aanloop er naartoe, draagt bij aan de verbinding tussen Culemborgers van verschillende culturele en etnische achtergronden.

Het Vrijstad Cultuur Festival is een jaarlijks terugkerend festival waarbij er een optimale samenwerking is tussen de verschillende culturele gemeenschappen, de ondernemers van de diverse winkels, de horeca, de scholengemeenschappen KWC en O.R.S. Lek en Linge, de gemeente en de organisatie Stichting Vrijstadfestival.

De hele binnenstad, maar voornamelijk de Markt en de Varkensmarkt, wordt omgetoverd tot één multicultureel centrum met verschillende kramen, podia, een foodplein, terrassen, catwalk, horecagelegenheden en nog veel meer.
Ontdek het zelf op 28 september.

Individuele deelnemers

Burgers en gezelschappen uit Culemborg en omgeving. Een mix van culturen waaronder Moluks, Turks, Marokkaans, Afrikaans, Europees, Nederlands etc. met kramen (eten, producten en informatie) en podia waarop muziek, zang, dans en meer wordt vertoond.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info