Vrouwenkamerkoor Cantilare in De Back!

zo 23 jun 15:00 - 17:00

Beschrijving

Sinds maart van dit jaar repeteert Tilburgs Vrouwenkamerkoor Cantilare in wijkcentrum De Back in Tilburg. Elke woensdagavond zingt het koor met veel plezier op deze gezellige en gastvrije plek. Om de mensen uit de wijk kennis te laten maken met het koor, geeft Cantilare op zondagmiddag 23 juni een concert. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.
Cantilare is een enthousiast kamerkoor met een goed niveau, bijzonder eigentijds repertoire en boeiende samenwerkingsprojecten. Uitgevoerd worden meerstemmige stukken, speciaal gearrangeerd voor vrouwenkoren, veelal werk van hedendaagse componisten. Deze middag staan onder andere stukken op het program van Purcell, Elgar, Tegner, Casals en Whitacre.
Het koor staat onder leiding van dirigente Herma Timmer en wordt op piano begeleid door Kazue Goto. Zij zal ook enkele solostukken ten gehore brengen. Kijk voor meer informatie over het koor op www.cantilare.nl of op de Facebookpagina. Voor meer informatie over Kazue Goto zie www.go-to-kazue.com
Kaartjes voor dit concert zijn verkrijgbaar bij Wilma van den Boer tijdens openingstijden van De Back of voor aanvang van het optreden.
Entree: € 2,50
Tijdens de pauze wordt er voor een lekker hapje gezorgd!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info