WAK Dalfsen (Week van de Amateurkunst

za 12 sep - za 19 sep
  • Beeldend , Dans , Digitaal , Film/Fotografie , Muziek , Theater
  • raadhuisstraat 1
    7721 BR Dalfsen
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Van 12 t/m 19 september 2020 is de Week van de Amateurkunst in de gemeente Dalfsen. Tijdens deze week kun je concerten bezoeken, workshops en open lessen volgen, een cigarbox gitaar of lamp maken, naar KUNSTGREEP gaan en nog veel meer. Er is weer een leuk en divers programma voor jong en oud! Het thema dit jaar is Anders dan Anders

De situatie rondom het coronavirus zorgt ervoor dat de opzet van deze unieke week (de achtste versie!) gaat veranderen. Daarom is er ook gekozen voor een ander thema: “Anders dan Anders”. Waarom? Omdat het op een andere manier wordt georganiseerd, maar nog steeds met hetzelfde enthousiasme vanuit de werkgroep.

De werkgroep is genoodzaakt om het programma conform de richtlijnen van het RIVM aan te passen. Dit betekent dat de organisatie momenteel druk bezig is om de kunstbeoefenaars een goed en degelijk podium te bieden, zonder dat daarbij de gezondheid van iemand in het gedrang komt. Door gebruik te maken van nieuwe media ziet de werkgroep kans om op deze wijze een breed publiek te bereiken. We organiseren 5x WAK Live. Een online programma waarin de amateurkunst in beeld wordt gebracht.

Voor alle activiteiten die georganiseerd worden, streeft de organisatie ernaar om de sociale en medische veiligheid van iedereen te respecteren. De activiteiten zijn conform de geldende wettelijke regelgeving.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info