Wat je niet ziet, bestaat wel!

za 26 sep - vr 9 okt

Beschrijving

In het project Iedereen doet mee zoekt een groep kunstenaars in Twente uit hoe je door kunst, inclusie kunt vergroten. Vanuit dat project is een nieuw project ontstaan: Wat je niet ziet, bestaat wel!

3 kunstenaarsduos bestaande uit een kunstenaar met en een kunstenaar zonder verstandelijke beperking, zijn hard aan het werk om op 26 september samen een kunstwerk te presenteren. Dit kunstwerk wordt onderdeel van een tentoonstelling die eerst op een festival te zien is en vervolgens in de binnenstad van Enschede. Tijdens de tentoonstelling zijn niet alleen de kunstwerken te zien, maar ook de weg ernaartoe.

Bezoekers van de tentoonstelling (die van 26 september tot 9 oktober duurt) kunnen zelf ook meedoen aan een ervaringsatelier. In 1,5 uur tijd leer je elkaar beter kennen door 1-op-1 een handleiding door te nemen met vragen zoals: Wat vind jij spannend? en Wat is het eerste wat je doet wanneer je wakker wordt?, maar ook door elkaar te schilderen in een portret. En natuurlijk door de expositie door te lopen en samen de kunst te bekijken en vooral te bespreken. Het eindigt met een heus First Dates moment, met de onvermijdelijke vraag: Willen jullie elkaar nog een keer zien?

Op 1 oktober en 9 oktober kun je dit ervaringsatelier doen.
Lijkt je dat leuk? Of wil je meer informatie?
Mail dan naar Mirjam: all-in@concordia.nl

Meer info

Bezoek deze website voor meer info