Wedstrijd Rechts van het Midden tegen Apoppoldro- Wie wint!?

do 16 jun 19:00 - 21:00

Beschrijving

Veegt Rechts van het Midden de vloer aan met Apoppoldro of omgekeerd?!
Muzikaal leider Marq van Mazijk laat verschillende soorten muziek en methodes passeren op de donderdagavonden in buurthuis Maasstraat de revue, maar altijd staat plezier op één.
En het allerleukst: het publiek mag meedoen! Uiteraard beginnen we zoals altijd met de stembandjes wat losser te maken (‘warming uppen’) dat is al leuk, maar de kerst op de taart is natuurlijk zelf zingen!!! Het koor, onder leiding van Marq zorgen voor de muzikale basis en teksten, het publiek doet heerlijk mee
En wat is er nou leuker dan samen met ‘Rechts van het midden’ nog een aantal acts doen?
Rechts van het Midden is een Apeldoornse Improvisatietheatergroep die allerlei vormen van geïmproviseerd theater speelt. Erg spannend is dat van te voren niet bekend is wat er gespeeld wordt! Het publiek wordt om onderwerpen gevraagd, Rechts van het Midden speelt het!.
Met een beetje houvast dat wel, maar toch ongelofelijk! In 2 teams van 4 spelers wordt om de beurt een korte geïmproviseerde game gespeeld (met input van de zaal). Het publiek stemt ten slotte welke game het mooist, grappigst of ontroerends gevonden werd. Niet alleen speelt de groep, ook wordt gezongen, dat alles onder muzikale begeleiding van Marq van Mazijk.
Het koor zal hen ondersteunen bij hun muzikale improvisatie en anderzijds zal een (nu nog geheim) nummer door de theatergroep uitgespeeld worden. Het zal daarna nooit meer hetzelfde zijn….
Al met al een avond vol interactief vermaak en een brede glimlach.

Rechts van het midden: https://www.facebook.com/Rechts-van-het-midden-Improvisatietheater-104471524265504/

Meer info

Bezoek deze website voor meer info