Weefworkshop & lezing door kunstenaar Crystal Gregory

vr 13 dec 13:00 - 17:00

Beschrijving

Weefworkshop & Lezing door kunstenaar Crystal Gregory (VS)

Weven is weer helemaal terug! Maak vandaag kennis met deze prachtige en veelzijdige techniek én ontmoet een kunstenaar/weefspecialist uit de Verenigde Staten!

Lezing Crystal Gregory
Crystal Gregory maakt furore met haar bijzondere weefsels. Ze exposeerde al in talrijke galeries en musea in de Verenigde Staten. Haar werk is van 14 dec t/m 16 feb te zien in de groepsexpositie ‘Soft Dedication’ in de LocHal in Tilburg. Onder curatorschap van Cécile Verwaaijen en Marjan van der Heiden is een expositie samengesteld met kunstwerken die een relatie hebben met het textiele ambacht. Ter ere van deze tentoonstelling reist Crystal naar Nederland en geeft ze op vrijdag 13 december een lezing over haar werk. Aansluitend volg je een weefworkshop.

Workshop ‘Woven Miniatures’
Onder begeleiding van vakdocent Ilse Vermeulen creëer je op een handweefgetouw een persoonlijk miniatuur weefsel. Experimenteer met vorm, kleur en onconventionele materialen. Er is voldoende materiaal aanwezig om aan de slag te gaan maar mocht je zelf bijzondere materialen willen verwerken, neem deze gerust mee. Je kunt zelfs foto’s uit je persoonlijke album verwerken. Neem deze geprint op steviger papier mee. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te kunnen doen.

Individuele deelnemers

Niveau: Beginners ( kennismakingsworkshop)
Leeftijd: 16-99 jaar

Prijs: 50 Euro* ( inclusief koffie en thee, materiaal en het gebruik van een basis weefgetouw)
*Korting mogelijk met een Bredapas

Meer info

Bezoek deze website voor meer info