Woodstreet Big Band @Zomerfeest Oud Rijswijk

vr 29 jun 15:00 - 21:00
  • Muziek , Dans , Theater
  • gratis
  • Herenstraat
    2281 AD Rijswijk
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Op vrijdag 29 juni is het weer smullen tijdens het Culinaire Festival in het prachtige historische Winkelcentrum Oud Rijswijk. Het evenement start om 15.00 uur en om 16.00 uur zal Burgemeester Michel Bezuijendit inmiddels traditionele zomerfeest openen. Tijdens de opening verzorgt Balletstudio Karin den OS een wervelende dansdemonstratie.

PROEVEN EN SMULLEN
Thema van het zomerfeest is ‘zon en vakantiegevoel’. De culinaire hoogstandjes, de feestelijk versierde straten, de muzikale en theatrale optredens zullen dat dan ook volop uitstralen. Alle horeca- en foodondernemers maken voor de bezoekers de heerlijkste hapjesklaar. Een smakelijke ontdekkingsreis van sushi tot pannenkoek.
Natuurlijk is er ook een groot aanbod aan drankjes, allerlei wijnen, biersoorten, sapjes en andere dorstlessers, om de hapjes te vergezellen.

MUZIEK, WORKSHOPS EN DANS
Op vier podia en door het winkelcentrumheen zijn veel spetterende optredens, van klein en intiem tot meerkoppige orkesten, waaronder Joel Borelli, 80’s Dilemma, de Philetta’s, de Woodstreet Big Band, Rijswijk Got Talent met div. optredens. Ook zijn er clowns, workshops en een giga waterbak waar kids op het water kunnen lopen. Vermaak voor jong en oud.
Aan het zomerse feestgedruis komt officieel om 21.00 uur een einde, maar het zonnige vakantiegevoel zal dan zeker nog lang bij een ieder blijven hangen.

Individuele deelnemers

80’s Dilemma
Balletstudio Karin den OS
Joel Borelli
Philetta’s
Rijswijk Got Talent
Woodstreet Big Band

Meer info

Bezoek deze website voor meer info