Workshop Fluid Art/Acrylverf gieten

za 26 jun 13:00 - 16:00

Beschrijving

Mijn naam is Mariet Boer en ik schilder Abstract. Een techniek die ik o.a gebruik is gieten. Het wordt ook wel Fluid Art of Acrylic Pouring genoemd. In het nederlands acrylverf gieten.

Bij deze vorm van schilderen bewerk je de verf op een manier dat het vloeibaar  wordt en je voegt mediums eraan toe om een bijzonder effect te krijgen, genaamd cellen of lacing ( kantachtig effect)

Het bijzonder leuke en mooie aan deze vorm van kunst is dat het altijd een verrassend effect creërt die je op voorhand niet kunt bepalen. Al gebruikt iedereen, bij wijze van,  dezelfde kleuren!

Het is vooral loslaten en genieten van een bijzonder verrassend resultaat!

Wil je dit ook graag leren?

Ik geef workshops, zodat je deze techniek kunt leren. Zie de verdere gegevens voor o.a. de datum, tijd en locatie van mijn 1e workshop.

Ik leer je dan mengen en je gaat een schilderij van 30×30 cm gieten. Deze moet een aantal dagen drogen, dus je kan het nog niet gelijk mee naar huis nemen. Hou daar rekening mee.

I.v.m. de covid19 regels kunnen er max 4 personen zich opgeven. De 1,5 meter afstand kan ook worden gewaarborgd.
Bij meer gegadigden komt er een nieuwe workshop datum.

Opgeven kan via de mail: marietboer@gmail.com, graag vóór 21 juni. De kosten zijn 35 euro. Dit is inclusief al het materiaal.

Verderop heb ik een link gevoegd, van mijn youtubekanaal Made For You Art. Hierin zet ik o.a. filmpjes van hoe ik deze ( en andere ) schilderijen maak.
Zo krijg je al een goed idee ervan.

Hartelijke groet,
Mariet

Meer info

Bezoek deze website voor meer info