Zanggroep KLINK! presenteert: UNPLUGGED!

zo 9 jun 12:00 - 13:00
zo 9 jun 14:00 - 15:00
zo 9 jun 16:00 - 17:00

Beschrijving

KLINK! is een begrip in de lokale zangwereld!
De tien fanatieke zangers en zangeressen brengen een grote diversiteit aan nummers: popsongs, filmmuziek, klassiek, cabaret, musical, evergreens, wereldmuziek en nog veel meer. Het repertoire gaat van de Ierse Enya naar Ramses Shaffy met Alderliefste. Of van een jazzy duet tussen Michael Bublé en Viktor Lazlo via Franse chansons van Jean-Jaques Goldman naar de fenomenale filmmuziek van Hans Zimmer. Muzikaal leider Ruben Weverling schrijft alle arrangementen zelf waardoor het publiek verrast wordt door uniek repertoire. Dit alles op een zo hoog mogelijk niveau, zowel qua zang als entertainment.

In de intieme, sfeervolle omgeving van de Schuilkerk zal de nieuwe KLINK!-formatie haar meest fraaie nummers akoestisch ten gehore gaan brengen. Er zullen weer nieuwe unieke arrangementen worden gebracht door de ervaren KLINK!-vocalisten. Kom daarom op zondag 9 juni naar de Schuilkerk te Gorinchem, waar KLINK! drie keer hun “Unplugged”-concert geeft.

Bezoekers luisteren altijd geboeid en aangenaam verrast naar de originele vertolkingen van bekende en minder bekende muzikale juweeltjes; in diverse talen gezongen, a capella of met pianobegeleiding of geluidsband. Kortom: voor ieder een muzikale noot.

Je bent van harte welkom om te komen luisteren op zondag 9 juni. KLINK! treedt op om 12.00, 14.00 en 16.00 in de Schuilkerk, Langendijk 72 in Gorinchem. De concerten duren ongeveer een uur en de toegangsprijs is € 8,50. Kaarten zijn vooraf te bestellen via de website www.groepklink.nl en op de dag zelf contant te koop bij de ingang van de Schuilkerk. Maar let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Meer weten over toekomstige optredens en de voorbereidingen daar naartoe? Houd dan de website in de gaten en volg KLINK! op Facebook, Twitter en/of Instagram. Heb je geen internet, bel dan 06 – 44 902 502.

Individuele deelnemers

Ruben Weverling: muzikaal leider
Carola Verbraak: alt
Anne Paris en Amanda de Jong: mezzosopranen
Annoesjka de Bruyn en Lisette Smeele: sopranen
Peter van Asseldonk en William Begeer: tenoren
Ronald Kilian en Kevin de Bruin: bassen

Meer info

Bezoek deze website voor meer info