Zomerconcert

za 22 jun 18:30 - 21:30

Beschrijving

Scholen in de Kunst biedt muziekleerlingen de unieke mogelijkheid om, naast het volgen van muziekles, mee te spelen in orkesten en ensembles. Zo hebben we drie volwaardige klassieke orkesten, voor verschillende niveaus en leeftijden: het Juniorenorkest, het Jeugdorkest en het Symfonieorkest. Deze drie orkesten spelen tijdens het afsluitende Zomerconcert op 22 juni.

De orkesten repeteren wekelijks in het Eemhuis of in de St. Franciscus Xaveriuskerk en presenteren zich op verschillende momenten aan het publiek. Naast het traditionele Kerstconcert in december, is het zomerconcert ook altijd een klein feestje en een mooie afsluiting van een seizoen samen muziek maken. Het concert vindt plaats in de vertrouwde omgeving van het Jeugdorkest en het Symfonieorkest: de prachtige St. Franciscus Xaveriuskerk.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Er is altijd veel belangstelling voor het zomerconcert, daarom hebben we besloten het concert dit jaar in twee delen te splitsen. Je kunt dus kiezen of je een kaartje voor een deel koopt, of voor het hele concert!

Deel 1 (voor de pauze): Eerstejaars strijkers, het Juniorenorkest en het Jeugdorkest
Deel 2 (na de pauze): het Symfonieorkest

Kom jij ook genieten van al dit muzikale talent uit Amersfoort?

Meer info

Bezoek deze website voor meer info