Mijn alles, mijn muze

  • Beeldend
  • Zuid-Holland

Beschrijving

Het is een schilderij van 24×30 centimeter gemaakt met olieverf. De titel is: Mijn alles, mijn muze.

De jonge vrouw die afgebeeld wordt is mijn zusje, mijn heldin, mijn muze. Negen jaar geleden ben ik bijna 250 kilometer verderop gaan wonen en hoewel ik daar nog steeds blij mee ben, mis ik haar nog steeds elke dag.

Een paar maanden voor Corona uitbrak kwam ik met een burn-out thuis te zitten, elkaar zien was gezien de afstand al lastig en toen kwam daar ook nog eens Corona bij. Omdat ik de tijd die ik thuis heb gezeten niet verloren wilde laten gaan heb ik me volledig gefocust op vormgeven, op welke manier dan ook. Het portret is mijn eerste werk gemaakt met olieverf en staat voor in alle vrijheid vorm te kunnen geven, nieuwe dingen leren zonder me te laten tegenhouden door anderen.

Erica, mijn zusje, heeft ook een pittige tijd gehad. Zij koos in die tijd voor zichzelf en voor haar vrijheid, een keuze die ik enorm bewonder. Elk op onze eigen plek hebben we gezocht naar onze vrijheid en dit gevonden. Nu de maatschappij langzaam weer open gaat kunnen we niet wachten elkaar weer te zien en kunnen knuffelen, we hebben elkaar zo enorm gemist.

Like deze challenge

Deze challenge heeft al 4 likes!