My true nature

  • Beeldend
  • Overijssel

Beschrijving

Mijn naam is Nanna de Hullu en ben sinds 2014 afgestudeerd aan AKI Art & Design in Enschede met schilderen als specialisatie. Mijn werk bestaat oa uit landschappen en portretten waarin planten en mossen de overhand nemen.
In mijn schilderijen van de laatste paar maanden is een nieuwe tendens te zien: ze zijn een letterlijke uitdrukking van het thema open up. Ze laten nieuwe aspecten zien van mijzelf die zelfs voor mij een verassing zijn. De persoon in dit werk, (het is een zelfportret) kijkt verwonderd, misschien wel herboren de wereld in. Zich openend na een lange periode van naar binnen gericht zijn, voorzichtig maar open en wakker de wereld weer ingaand.
De kleur groen was een intuïtieve keuze, maar is ook de kleur van het hart. En het hart is een terugkerend thema in mijn leven en kunst, omdat ik mijn intuïtieve hart wil volgen en ik met een bijzonder, anders werkend hart geboren ben. Groen is ook de kleur van groei en ontwikkeling. De wens om te groeien en mezelf te ontwikkelen is erg sterk. Er is een sterke wil in mij om beperkingen te veranderen in kracht. Het maken van dit schilderij was een stuk zelfonderzoek op doek en ik deel dit graag met anderen.

Like deze challenge

Deze challenge heeft al 105 likes!