Ode aan Alle Alleskunners

  • Dans , Film/Fotografie , Muziek , Schrijven , Theater
  • Groningen

Beschrijving

Visie
De visie achter Ode aan Alle Alleskunners is dat ik heilig geloof dat iedereen een Alleskunner in zich heeft. Kinderen geloven vaak nog in volle overtuiging dat ze alles kunnen. Alles kunnen worden (een held, een ruimtevaarder, een koning) en alles kunnen doen (vliegen, dansen, zingen, tekenen, schilderen, theater spelen, verkleden, op de maan lopen en de sterren uit de hemel plukken). Ik geloof dat dit geloof in jezelf, dat dat geloof weer in ere hersteld mag worden en dat iedereen zijn eigen innerlijke Alleskunner weer mag gaan eren, leven en naar buiten brengen. Het leuke is namelijk; als jij jouw eigen Alleskunner leeft dan inspireer je automatisch andere Alleskunners lekker al hun talenten te leven en niks in de kast te laten staan. En in mijn optiek is dat, goud waard. Waarom water bij de wijn doen, als de wijn in alle volheid van smaak zoveel lekkerder proeft?
Dus, de uitnodiging van dit artistieke project aan jou en jou en jou is: leef je talenten voluit! Laat je niet in hokjes vangen, mensen zijn niet gemaakt voor hokjes en bovendien doden hokjes je dromen. Ze ontnemen je de kracht om te fantaseren en deze te manifesteren. Dromen zijn er om geleefd te worden en we hebben allemaal bekrachtiging nodig en de erkenning dat we mogen zijn wie we het liefste willen zijn. Dus please: be you! Do you! Je bent geweldig, je bent zalig, precies zoals je bent! In al je veelzijdige glorie! Ben je simpelweg om op te eten zo leuk!
Dat, ja dat, is de boodschap van dit project!
(deze visie is ook te lezen op website: www.wolfexcentriek.com)

Leuk om te weten: het liedje en de film is uitgegroeid tot een volledig multimedia project met muziek, beweging, kostuums, fotografie, film, meerdere modellen en vele artiesten die hun artistieke kunnen ten dienste hebben gesteld aan deze productie (vandaar ook de uitgebreide aftiteling met alle namen).

De Expositie van de 22 gekozen foto's van Alle Alleskunners (waar deze film Alles Zijn ook live afgespeeld zal worden op groot scherm) is van 16 t/m 21 juni van 14.00 tot 17.00 dagelijks te bekijken in Lichtzone, Oude Kijk in 't Jatstraat 36, te Groningen. Mocht je de kans hebben live deze beleving mee te maken: dat is natuurlijk het allerleukste. We willen dus ook eerst mensen echt naar deze expositie zien te krijgen. Na 31 juni zal ik de video meer promoten en ook op mijn socials met de #iktoonchallenge erbij vermelden.

Mochten er verder nog vragen zijn, neem gerust contact op!

Like deze challenge

Deze challenge heeft al 17 likes!